Projektbeskrivning

HAGAKÖKET
VÄSTERBO

MODERN ELEGANS

Vår stilrena lucka Västerbo går att få i valfri kulör. De 19 mm tjocka luckorna har i detta kök kapslats in med sidor, topp och botten för att ge en platsbyggd känsla. Husets golvsocklar har använts för att ytterligare förstärka den platsbyggda karaktären.

Kökssnickerierna är här målade vita och hela stilbilden har knutits ihop med de lädersvepta handtagen med brunt Tärnsjö skinn.

STOMMARNA ÄR FABRIKSMONTERADE

Det är inte bara utsidan som räknas! För att ett kök skall åldras med värdighet krävs utöver bra material i luckor, en robust och hållbar stomme. Våra stommar tillverkas i extra tjockt, 18 mm, melamin. De monteras sedan samman i vår fabrik vilket betyder att du som köper kök av oss inte behöver lägga tid på, eller betala någon annan för att göra det.

Stommarna har tagits fram tillsammans med kunniga snickare och montörer. Genom bland annat massiva fäst-och bärreglar har detta resulterat i en produkt med stadiga konstruktioner och enklare montering. Vår stomme anpassas ständigt efter rådande regler och behov på marknaden.

Tillbaka till köksinspiration
Till lucköversikt Hagaköket