FÖR PROFFS AV PROFFS

Hagaköket har en historia av hantverkskunnande och traditioner som byggts upp ända sedan 1924. Alla våra kök är utvecklade för proffs. Stabila lådor med fullutdrag, extra stadiga 18 mm stommar (dvs 2 mm tjockare stommar  än vanligt) och gedigna reglar för säker montering. Vi bygger våra kök i en egen modern fabrik i Tärnsjö där vi även har vårt lager och transportcentrum.

För arkitekter och objekt

Hagaköket har en lång erfarenhet av leveranser till objekt och levererar i både stora och små projekt. Hagaköket är föreskrivna som leverantör av HBV.

Vi tycker att det är viktigt att du alltid får en felfri leverans av ditt nya kök och för att kunna uppnå detta arbetar vi ständigt med processutveckling samt kvalitetskontroller för att säkerställa alla delar i tillverkningsprocessen.

Kvalitet och leveranssäkerhet

Genom tydliga kvalitetsspecifikationer säkerställer vi även våra underleverantörers komponenter och detaljer som ingår i våra produkter. Med hjälp av våra erfarna medarbetare och moderna verktyg säkerställer vi kvaliteten och leveranssäkerheten.

Kontakta din återförsäljare av byggmaterial för hjälp med din offertförfrågan – har du frågor om närmaste återförsäljare så kontakta objektservice@hagakoket.se

Hantverkare-1

Snabbsortiment

  • Leverans av kompletta kök och inredning på en vecka.
  • Allt på lager – blir det fel går det fort att lösa.
  • Förlimmade monterade stommar – riktigt kök på en vecka med stommen monterad!
  • Stomme i 18 mm Melaminskiva istället för 16 mm spån – ger stabilare och hållbarare kök (och enkla att montera).
  • Stomme limmad med 400 kilos tryck (det är mycket högre än normalt) – gör att stommen håller mycket bättre.
  • Finns på samma ställe där du köper övrigt byggmaterial (hos byggfackhandlaren) – enkelt och smidigt.

Hagaköket är avtalsleverantör till: