VILKET KÖK VÄLJER DU?

Vårt sortiment är stort och köken kan få många olika utseenden. Detta eftersom de flesta av våra luckmodeller går att få i valfri kulör. Du kan även välja på om du vill ha innanförliggande luckor där stommarna syns eller utanpåliggande luckor som täcker stommarna. Kanske älskar du minimalism och vill ha handtagsfrialuckor? Spana i så fall in vår serie Line.

Våra kök kan anpassas helt efter era önskemål och förutsättningar.

HAGAKÖKET

Utanpåliggande luckor

Detta sortiment är stort och köken kan få många olika utseenden. Det finns många luckmodeller där de flesta går att få i valfri färg. Luckorna är här utanpåliggande vilket gör att de döljer gångjärnen samt större delen av skåpstommen.

Se alla luckor här.

HAGA LANTKÖK

Innanförliggande luckor

Denna serie är är nytt sortiment med gammaldags charm. Dessa 4 luckor är innanförliggande och placeras i liv med framkanten vilket lämnar stommen fullt synlig, precis som på gamla platsbyggda kök.

Se alla luckor här.

LINE

Infrästa grepp

Denna serie med släta handtagsfria luckor är perfekt för dig som önskar ett stilrent kök med raka linjer. Dessa kök har en grepplist i aluminium som är infräst i stommen vilket gör att du inte behöver några handtag eller knoppar.

Se alla luckor här.

SNABBSORTIMENT

Leverans inom en vecka

I vårt lagerförda sortiment har vi skåp och luckor för dig som behöver kök snabbt. Du har flera köksluckor att välja på; två släta vitmåladade luckor och en vitmålad ramlucka med fräst spegel. Dessa luckor är utanpåliggande och döljer gångjärnen samt större delen av skåpstommen.

 Se alla luckor här.

SUNDBORN

Innanförliggande luckor

Denna serie luckor har gammaldags charm i kombination med modern kvalitet och funktionalitet. Luckorna är infällda och går i linje med stommarna. Gångjärnen är synliga och luckorna finns i flera vitrin-utföranden. Lådorna är zinkade, av massivt trä som löper på moderna skenor och kan dras ut helt.

Se alla luckor här.