95 ÅRS ERFARENHET AV KÖKSSKÅP & FÖRVARING

Hagaköket har en historia av hantverkskunnande och traditioner som byggts upp ända sedan 1924. Genom åren har vi både följt och skapat trender för svenska kök. Den röda tråden har alltid varit och är än idag ett uttalat kvalitetstänkande, produkter utvecklade och tillverkade i specialanpassade fabriker, samt att erbjuda ett brett sortiment som passar svenska krav och önskemål.

Våra kök tillverkas i Tärnsjö där en stor del av tillverkningen är inriktad på specialtillverkning, vilket gör att du som kund kan påverka såväl mått som utförande.

Hög kvalité kombinerat med flexibilitet löper likt en röd tråd genom hela vårt sortiment.

DETTA ÄR HAGAKÖKET

Hagaköket har en historia av hantverkskunnande och traditioner som byggts upp ända sedan 1924. Genom åren har vi både följt och skapat trender för svenska kök. Den röda tråden är ett uttalat kvalitetstänkande, produkter utvecklade och tillverkade i specialanpassade fabriker, samt att erbjuda ett brett sortiment som passar svenska krav och önskemål.
Vi tycker att det är viktigt att du alltid får ett kök av högsta kvalitet. För att uppnå detta arbetar vi med ständig processutveckling samt kvalitetskontroller för att säkerställa alla delar i tillverkningsprocesserna. Genom tydliga kvalitetsspecifikationer säkerställer vi även våra underleverantörers komponenter och detaljer som ingår i våra produkter.

Miljöarbetet är en självklar, ständig och viktig del i vår verksamhet. Vi arbetar strukturerat och engagerat för att på bästa sätt främja en intern arbetsmiljö, vår närliggande miljö och den globala miljön. Leverantörer och teknisk utrustning väljs med omsorg för en effektiv och resurssnål tillverkning. Hagaköket skall uppfylla lag och marknadens miljökrav på produkter, processer och tjänster.

Hagakökets kvalitet är i sig ett starkt miljöargument eftersom du väljer en långlivad produkt som minskar resursslöseriet i samhället. Vi lämnar till privatkonsumenter 20 års funktionsgaranti på gångjärn och lådsystesamt 10 års garanti på skåpstommar.

Hagaköket är anslutna till Retursystem Byggpall. För mer information klicka här!

adobe_acrobat Miljöpolicy

adobe_acrobat Miljödeklaration

adobe_acrobat Kvalitetspolicy

adobe_acrobat ISO-certifikat

VARFÖR VÄLJA HAGAKÖKET?

  • Snabba leveranser, återkoppling och beslut!
  • Våra flexibla produkter, tjänster och vårt enkla arbetssätt.
  • Trygghet för kund genom hela köpprocessen.
  • Närhet till din byggfackhandlare!
Läs om vår behandling av personuppgifter

Hagaköket är avtalsleverantör till:

GARANTIER

Vi lämnar 20 års funktionsgaranti på gångjärn och lådsystem. På våra luckor och stommar lämnar vi 10 års garanti på material- och produktionsfel, därutöver gäller konsumentverkets rekommendationer och regler. Eventuellt felaktiga delar ersätts med samma eller likvärdig produkt ur vid reklamationstidpunkt gällande sortiment.

Alla garantier gäller förutsatt att våra skötsel och monteringsanvisningar efterlevts samt att varan förvarats på ett normalt sätt i inomhusmiljö. Normalt slitage och ålderspåverkan på grund av ljus, märken och repor på grund av stötar eller yttre påverkan innefattas inte av garantiåtagandet.
Alla garantiåtaganden gäller för privatkonsumenter mot uppvisande av kvitto och från ursprungligt inköpsdatum.