Välkommen till Hagaköket

Vi står för en genuin kökstradition som har utvecklats under mer än 90 år. I våra moderna fabriker bygger vi våra kök med omtanke och kärlek.

Vi är stolta över våra produkter. Dagens Hagaköket är ett resultat av en lång snickeri och hantverkstradition som för varje år byggts på sedan starten 1923.

Våra kök tillverkas i Tärnsjö och Tibro. En stor del av tillverkningen är inriktad på specialtillverkning och som kund kan du påverka såväl mått som utförande.

Hög kvalité kombinerat med flexibilitet löper likt en röd tråd genom hela sortimentet.

Välkommen till närmaste återförsäljare!

Detta är Hagaköket

Hagaköket har en historia av hantverkskunnande och traditioner som byggts upp ända sedan 1924. Genom åren har vi både följt och skapat trender för svenska kök. Den röda tråden är ett uttalat kvalitetstänkande, produkter utvecklade och tillverkade i specialanpassade fabriker, samt att erbjuda ett brett sortiment som passar svenska krav och önskemål.
Vi tycker att det är viktigt att du alltid får ett kök av högsta kvalitet. För att uppnå detta arbetar vi med ständig processutveckling samt kvalitetskontroller för att säkerställa alla delar i tillverkningsprocesserna. Genom tydliga kvalitetsspecifikationer säkerställer vi även våra underleverantörers komponenter och detaljer som ingår i våra produkter.
Miljöarbetet är en självklar, ständig och viktig del i vår verksamhet. Vi arbetar strukturerat och engagerat för att på bästa sätt främja en intern arbetsmiljö, vår närliggande miljö och den globala miljön. Leverantörer och teknisk utrustning väljs med omsorg för en effektiv och resurssnål tillverkning.

Hagakökets kvalitet är i sig ett starkt miljöargument eftersom du väljer en långlivad produkt som minskar resursslöseriet i samhället. Vi lämnar till privatkonsumenter 20 års funktionsgaranti på gångjärn och lådsystesamt 10 års garanti på skåpstommar.

Hagaköket är anslutna till Retursystem Byggpall. För mer information klicka här!

adobe_acrobat Miljödeklaration

Varför välja Hagaköket?

  • Snabba leveranser, återkoppling och beslut!
  • Våra flexibla produkter, tjänster och vårt enkla arbetssätt.
  • Trygghet för kund genom hela köpprocessen.
  • Närhet till din byggfackhandlare!

Avtalskunder