DETALJER SOM GÖR SKILLNADEN

Inget kök är komplett utan de avgörande detaljerna. Bänkskivor, diskbänksplåtar, vitvaror, handtag och belysning spelar alla en avgörande roll i skapandet av ditt drömkök. Vi samarbetar därför med de bästa inom alla kategorier i köksvärlden. Allt för att kunna tillhandahålla det bäst lämpade produkterna till ert kök – anpassat efter era önskemål och förutsättningar.

Bläddra i vår Tillbehörskatalog för att få mer inspiration. Prata sedan med din återförsäljare för bästa anpassning och offert.

Tillbehörskatalog

Klicka på katalogen för att bläddra i den.

BESLAG, BLANDARE, FÖRVARING & BELYSNING

Hagaköket erbjuder tillbehör från Beslag Design.

Det är ofta de små detaljerna som gör den största skillnaden, ett handtag eller en knopp kan förändra helhetsintrycket av ett kök. Beslag Design har mängder av tillbehör att välja på. Allt för att ditt kök ska få den rätta känslan.

KÖKSFLÄKTAR

Hagaköket samarbetar med flera leverantörer.

Köksfläkt från Fjäråskupan

VITVAROR

Hagaköket samarbetar med flera leverantörer.

Det är viktigt att vitvarorna passar både till köket och den som ska använda dem. Har du öppen planlösning är det kanske extra viktigt att diskmaskinen går tyst, medan det istället är mer viktigt med en kombimikro i den lilla studentlyan.

BÄNKSKIVOR

Hagaköket erbjuder bänkskivor från LG Collections.

LG Collection introducerar ständigt nya material och smarta lösningar som passar utmärkt med Hagakökets olika kök. Härifrån kan du välja bänkskiva i följande material: Laminat, Massivträ, Sten, Komposit (HI-MACS) samt Glas.

DISKBÄNKAR & HOAR

Hagaköket samarbetar med flera leverantörer.

Vi på Hagaköket älskar plåt, vi har de bästa leverantörerna som finns att tillgå. Önskar du en standard diskplåt i fasta mått eller önskar du istället att klä in hela köksväggen med bockade kanter? Vi har en lösning för de flesta alternativen.

Diskbänkar från Franke
Diskho från decosteel
Diskbänk från stala
Diskbänk från Intra