Projektbeskrivning

HAGAKÖKET
VÄSTERBO & ÄRLIGBO SPECIAL

KUNDENS UNIKA ÖNSKEMÅL

Detta kök är ett gott exempel på hur Hagaköket kan möta varje kunds unika önskemål. Här har bland annat en köksö med moderna inramade Ärligbo-luckor i valnöt tagits fram. Denna eleganta köksö tillåts stå i fokus då resterande kök har kombinerats med vår stilrena lucka Västerbo, målad i samma ljusa ton som hemmets väggar. Hela stilbilden har sedan knutits ihop med lädersvepta handtag med svart Tärnsjö-skinn.

Den släta luckan Västerbo är 19 mm tjock och går att få i valfri kulör.

KUNDANPASSAD KÖKSÖ

Köksön med Valnötslucka i modellen Ärligbo har anpassats med framdragna sidor som ramverk för att rama in luckan. Lådorna, utan handtag, öppnas med en lätt knuff. Allt för att skapa en modern elegans i monokroma nyanser.

Även bänkskivans ton är noga matchad mot väggarnas kulörer och valnötsluckans värme.

STOMMARNA ÄR FABRIKSMONTERADE

Det är inte bara utsidan som räknas! För att ett kök skall åldras med värdighet krävs utöver bra material i luckor, en robust och hållbar stomme. Våra stommar tillverkas i extra tjockt, 18 mm, melamin. De monteras sedan samman i vår fabrik vilket betyder att du som köper kök av oss inte behöver lägga tid på, eller betala någon annan för att göra det.

Stommarna har tagits fram tillsammans med kunniga snickare och montörer. Genom bland annat massiva fäst-och bärreglar har detta resulterat i en produkt med stadiga konstruktioner och enklare montering. Vår stomme anpassas ständigt efter rådande regler och behov på marknaden.

Tillbaka till köksinspiration
Till lucköversikt Hagaköket