Projektbeskrivning

SNABBSORTIMENT
IDEAL

SLÄT LUCKA MED RAK KANT

Leverans inom en vecka

Ideal är en slät lucka med rak kant i 16 mm MDF. Denna lucka går endast att få i färgen vit.

SNABBA LEVERANSER

Hagaköket tillverkar kvalitetskök till rimliga priser. I vårt lagerförda sortiment ingår vår populäraste vita luckmodell Ideal samt mängder av skåpsmodeller tillsammans med högkvalitativa lådor och gångjärn. Allt annat som behövs finns förstås också – bänkskivor, handtag och beslag, passbitar, socklar, diskbänkar och blandare. Detta gör att du kan få ett komplett kök med monterade stommar på mycket kort tid. Perfekt för dig som behöver ett kök snabbt!

STOMMARNA ÄR FABRIKSMONTERADE

Det är inte bara utsidan som räknas! För att ett kök skall åldras med värdighet krävs utöver bra material i luckor, en robust och hållbar stomme. Våra stommar tillverkas i extra tjockt, 18 mm, melamin. De monteras sedan samman i vår fabrik vilket betyder att du som köper kök av oss inte behöver lägga tid på, eller betala någon annan för att göra det.

Stommarna har tagits fram tillsammans med kunniga snickare och montörer. Genom bland annat massiva fäst-och bärreglar har detta resulterat i en produkt med stadiga konstruktioner och enklare montering. Vår stomme anpassas ständigt efter rådande regler och behov på marknaden.

Tillbaka till köksinspiration
Till lucköversikt Snabbsortiment