Projektbeskrivning

LINE
VÄSTERBO

ELEGANT MINIMALISM

Line är en serie med släta handtagslösa luckor för dig som önskar ett stilrent kök med raka linjer. Detta kök har en grepplist i aluminium som är infräst i stommen vilket gör att du inte behöver handtag eller knoppar på luckorna för att öppna skåpen. Om man önskar ett helt handtagslöst kök kan man  även kombinera med pop-out luckor på väggskåp.

Line-serien finns i flera luckutföranden i ett stort urval av kulörer. Självklart finns det även flertalet färger på aluminiumprofilen att välja bland. På bilderna är luckan Västerbo, målad vit.

STOMMARNA ÄR FABRIKSMONTERADE

Det är inte bara utsidan som räknas! För att ett kök skall åldras med värdighet krävs utöver bra material i luckor, en robust och hållbar stomme. Våra stommar tillverkas i extra tjockt, 18 mm, melamin. De monteras sedan samman i vår fabrik vilket betyder att du som köper kök av oss inte behöver lägga tid på, eller betala någon annan för att göra det.

Stommarna har tagits fram tillsammans med kunniga snickare och montörer. Genom bland annat massiva fäst-och bärreglar har detta resulterat i en produkt med stadiga konstruktioner och enklare montering. Vår stomme anpassas ständigt efter rådande regler och behov på marknaden.

Tillbaka till köksinspiration
Till lucköversikt Line