HAGAKÖKET I TV

Vi är stolta och glada över att flera renoveringsprogram på TV väljer Hagaköket som leverantör. Nedan kan du se resultatbilder från programmen.

Bergs Drömkåk säsong 1

I första säsongen av Bergs Drömkåk fick vi följa paret Carina och Erik Berg när de renoverade deras nya hus i Stockholms skärgård. De valde ett Haga Lantkök som har innanförliggande luckor, vilket ger en platsbyggd känsla – precis som i äldre sekelskiftskök. Luckan i köket är Äng som är en ramlucka med profilfräst innerkant i färgen Antikvit.

Spisen kommer från Falcon Sverige och beslagen från Beslag Design.

Se alla Haga Lantkök luckor

Anders Knackar På hos Shirley Clamp

I Tv-programmet Anders Knackar På får vi följa byggnadsingenjören Anders Öfvergård när han förvandlar olika kändisars hem. Hemma hos Shirley Clamp i säsong 3 får hon ett nytt Hagakök installerat hos sig. Resultatet är ett kök med luckan Ballad i färgen Lindblomsgrön. Luckorna har utfrästa grepp vilket gör att hon inte behöver några handtag eller knoppar.

Se alla Hagaköket luckor

Bergs Drömkåk säsong 2

I den andra säsongen av Bergs Drömkåk väljer paret återigen att använda Hagaköket som köksleverantör. Denna säsong renoverar de gäststuga samt andra uthus. Köket i gäststugan blir ytterligare ett Haga Lantkök som har innanförliggande luckor, men denna gång med luckan Bris i färgen Mossgrön. Detta är en ramlucka med rak innerprofil.

Beslagen kommer från Beslag Design och bänkskivan från Steny AB och Cosentino.

Se alla Haga Lantkök luckor