Fyra serier – oändliga färgkombinationer

Hagaköket

Detta sortiment är stort och köken kan få många olika utseenden eftersom de kan anpassas helt efter era önskemål och förutsättningar. Våra 32 olika luckmodeller går även att få i NCS skalans ca 2000 olika färger. I denna serie är luckorna utanpåliggande och döljer gångjärnen samt större delen av skåpstommen.

Se alla luckor här.

Haga Lantkök

Vår 95-åriga historia har gett oss en ovärderlig kunskap som vi nu omsatt i ett nytt sortiment med gammeldags charm. Dessa luckor är innanförliggande och placeras i liv med framkanten vilket lämnar stommen fullt synlig, precis som på gamla platsbyggda kök.

Se alla luckor här.

Snabbsortiment

I vårt lagerförda sortiment har vi skåp och luckor för dig som behöver kök snabbt. Du har flera köksluckor att välja på; två släta vitmåladade luckor och en vitmålad ramlucka med fräst spegel. Dessa luckor är utanpåliggande och döljer gångjärnen samt större delen av skåpstommen.

 Se alla luckor här.

Sundborn

Denna serie luckor har gammaldags charm i kombination med modern kvalitet och funktionalitet. Luckorna är infällda och går i linje med stommarna. Gångjärnen är synliga och luckorna finns i flera vitrin-utföranden. Lådorna är zinkade, av massivt trä som löper på moderna skenor och kan dras ut helt. Väggskåpen kan gå ända ner till bänkskivan.

Se alla luckor här.