Köksluckor 2018-09-27T09:02:44+00:00

Tre serier – oändliga färgkombinationer

Hagaköket

Hagakökets serie Standard är storsäljaren i vårt sortiment. Det innebär Snabba leveranser, enkel hantering och trygga leveranser. Sortimentet är stort med många utseenden, material och färger av luckor, hela 32 varianter och oändliga färgkombinationer finns att välja på! Utanpåliggande luckor döljer gångjärnen och större delen av skåpstommen. Luckor levereras med den standardfärg du väljer utan extra kostnad. Valfri NCS-kulör mot pristillägg.

Haga Lantkök

I nästan 95 års tid har vi tillverkat köksskåp och förvaring av högsta kvalitet. Vår historia har gett oss en ovärderlig kunskap som vi nu omsatt i ett nyframtaget, men gammalt sortiment som vi kallar Haga Lantkök. Med gammeldags charm och innanförliggande luckor, som placeras i liv med framkanten och lämnar stommen fullt synlig, precis som på gamla platsbyggda kök.

Snabbsortiment

Kompletta kök väntar på dig! I vårt lagerförda sortiment har vi skåp och luckor för kök och förvaring för dig som behöver kök snabbt. Och allt annat som behövs finns förstås – bänkskivor, handtag och knoppar, passbitar, socklar, diskbänkar och blandare. Du har flera köksluckor att välja på. Två släta vitmåladade luckor och en vitmålad ramlucka med fräst spegel, alla i 16 mm MDF. Utanpåliggande luckor döljer gångjärnen och större delen av skåpstommen.

Sundborn

Är en serie luckor som har gammaldags charm i kombination med modern kvalitet och funktionalitet. Luckorna är infällda och går i linje med stommarna. Gångjärnen är synliga och luckorna finns i flera vitrinutföranden. Lådorna är zinkade, av massivt trä som löper på moderna skenor och kan dras ut helt. Väggskåpen kan gå ända ner till bänkskivan.