Vitvaror 2017-05-02T11:24:01+00:00

Vitvaror

Bosch-disk

Med Bosch vitvaror blir hushållssysslorna både roligare och enklare. Funktionalitet i kombination med design och kvalitet som håller – det kan väl inte bli bättre? Bosch sätter helt enkelt guldkant på vardagen.

Bosch-logo

Siemens kylskåp och frysar kombinerar smarta idéer med innovativ teknologi och snygg design. Oavsett om du väljer en liten inbyggnadsmodell eller en ståtlig side-by-side-modell – Siemens innebär fräsch, bekväm och funktionell matförvaring.

siemens_logo

electolux_spis

Vitvaror från Cylinda. Sedan 1958 har vårt fokus varit att skapa en problemfri vardag för Sveriges alla hushåll. Vitvaruväljaren hjälper dig att hitta rätt Cylindaprodukt, vare sig det är en tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, spis, ugn, frys, kyl, kylfrys eller fläkt du är på jakt efter. Medan du letar fortsätter vi ta fram vitvaror som förenklar din vardag och jobbar på i det tysta. Dag efter dag. År efter år.

Nästan hälften av alla europeiska restauranger med Michelinstjärnor använder Electrolux. Det är ett fantastiskt bevis på att produkterna håller måttet när det verkligen gäller. Dessutom ger det hela tiden viktig input och nya idéer som hjälper oss att skapa det kök som du vill ha.

electolux_logo