Projektbeskrivning

SNABBSORTIMENT
UPPSALA

KLASSISK LUCKA MED RAMSPEGEL

En klassisk ramspegellucka med fräst spegel i 16 mm MDF. Perfekt för den som vill ha det där lilla extra. Högskåpsluckorna har två lika stora speglar. Uppsala går endast att få i färgen vit.

LEVERANS INOM EN VECKA

Hagaköket tillverkar kök av högsta kvalitet. I vårt lagerförda sortiment ingår de mest populära luckorna, skåpen och lådorna. Allt annat som behövs finns förstås också – bänkskivor, handtag och beslag, passbitar, socklar, diskbänkar och blandare. Detta gör att du kan få ett komplett kök med monterade stommar på mycket kort tid. Perfekt för dig som behöver ett kök snabbt.

STOMMARNA ÄR FABRIKSMONTERADE

Det är inte bara utsidan som räknas! För att ett kök skall åldras med värdighet krävs utöver bra material i luckor, en robust och hållbar stomme. Våra stommar tillverkas i extra tjockt, 18 mm, melamin. De monteras sedan samman i vår fabrik vilket betyder att du som köper kök av oss inte behöver lägga tid på, eller betala någon annan för att göra det.

Stommarna har tagits fram tillsammans med kunniga snickare och montörer. Genom bland annat massiva fäst-och bärreglar har detta resulterat i en produkt med stadiga konstruktioner och enklare montering. Vår stomme anpassas ständigt efter rådande regler och behov på marknaden.

Tillbaka till köksinspiration
Till lucköversikt Snabbsortiment