Projektbeskrivning

HAGAKÖKET
MÅNGSBO

GEDIGET MED VACKRA DETALJER

Här är gediget klassiskt kök som är perfekt för dig som vill ha mycket detaljer. Dessa vitmålade ramspegelluckor har både inner- och ytterprofil. Tillsammans med skålhandtag och bänkskivor i kalksten har här ett elegant kök skapats, med plats för umgänge. Familj och gäster kan enkelt samlas kring den specialutformade köksön, som här fyller sin funktion både som matplats och serveringsutrymme vid de större festligheterna.

STOMMARNA ÄR FABRIKSMONTERADE

Det är inte bara utsidan som räknas! För att ett kök skall åldras med värdighet krävs utöver bra material i luckor, en robust och hållbar stomme. Våra stommar tillverkas i extra tjockt, 18 mm, melamin. De monteras sedan samman i vår fabrik vilket betyder att du som köper kök av oss inte behöver lägga tid på, eller betala någon annan för att göra det.

Stommarna har tagits fram tillsammans med kunniga snickare och montörer. Genom bland annat massiva fäst-och bärreglar har detta resulterat i en produkt med stadiga konstruktioner och enklare montering. Vår stomme anpassas ständigt efter rådande regler och behov på marknaden.

Tillbaka till köksinspiration
Till lucköversikt Hagaköket