Projektbeskrivning

HAGAKÖKET
CYMBAL

BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR

Cymbal är ett modernt och hållbart kök för dig som uppskattar raka linjer. Det finns i många högtryckslaminat med fräst grepplist och kantlist i massiv ek. Väggskåpen är försedda med fanerad ekhylla med infräst ledbelysning och dold kabeldragning. Täcksidor, socklar och detaljer är också försedda med fanerad ek. Bänkskivan är i vit högtryckslaminat med en kantlist av massiv ek.

STOMMARNA ÄR FABRIKSMONTERADE

Det är inte bara utsidan som räknas! För att ett kök skall åldras med värdighet krävs utöver bra material i luckor, en robust och hållbar stomme. Våra stommar tillverkas i extra tjockt, 18 mm, melamin. De monteras sedan samman i vår fabrik vilket betyder att du som köper kök av oss inte behöver lägga tid på, eller betala någon annan för att göra det.

Stommarna har tagits fram tillsammans med kunniga snickare och montörer. Genom bland annat massiva fäst-och bärreglar har detta resulterat i en produkt med stadiga konstruktioner och enklare montering. Vår stomme anpassas ständigt efter rådande regler och behov på marknaden.

Tillbaka till köksinspiration
Till lucköversikt Hagaköket