Vilket kök väljer du?

Vårt sortiment är stort och köken kan få många olika utseenden. Många av våra 41 olika luckmodeller går även att få i NCS skalans över 2000 olika färger. Som det inte vore nog har vi även tagit fram separata konceptserier, Hagaköket Line, en stomme med integrerat grepp, som genom att kombinera materialval och greppfunktioner resulterar i moderna strama kök.

Vår senaste tillskott Lantkök är det motsatta. Luckan placeras i liv med stommens framkant, som lämnas fullt synlig och ger en estetik och känsla av en svunnen tid, men med alla dagens funktioner tillgängliga. Alla köken kan anpassas helt efter era önskemål och förutsättningar.

Här hittar du närmaste återförsäljare.

Västerbo

De 19 mm tjocka luckorna har i detta kök kapslats in med sidor, topp och botten för att ge en platsbyggd, men ändå stram känsla. Husets golvsocklar har använts för att ytterligare förstärka den platsbyggda karaktären. Kökssnickerierna är målade vita, men går självfallet att få i valfri kulör från NCS skalan. Hela stilbilden har knutits ihop med de lädersvepta handtagen med brunt Tärnsjö skinn.

Line

Line är en ny serie i Hagaköket Standard med släta, greppfria luckor. Med en grepplist i aluminium som är infräst i stommen får man en modern känsla i köket. Kombineras gärna med pop-outgångjärn på vägg/högskåp.

Lagbo Bella Latte

Luckan Lagbo har en ”rough” struktur av MFC med hetluftkantad ABS-list som ger tåliga och täta kanter. Tillsammans med moderna vitvaror och stänkpanel Metallic, Alu Quattro Chrome från LG Collection skapas ett modernt kök som håller länge.

Tiby

Ett stilrent och funktionellt kök. Utanpåliggande lucka med spegel döljer gångjärnen och större delan av skåpstommen. Målad MDF som kan beställas i valfri NCS-kulör.

Östa

Östa är ett vackert kök som aldrig går ur tiden. Det har en klassisk ramlucka i MDF med inner- och ytterprofil och en slät spegel som är vitmålad. Fullutdragslådorna är i vit plåt med skålhandtag och luckorna är försedda med knoppar i kromutförande. Bänkskivorna är i kalksten med underlimmad diskbänk och vitvarorna och köksfläkten är i rostfritt.

Cymbal

Cymbal är ett modernt och hållbart kök för dig som uppskattar raka linjer. Det finns i många högtryckslaminat med fräst grepplist och kantlist i massiv ek. Väggskåpen är försedda med fanerad ekhylla med infräst ledbelysning och dold kabeldragning. Täcksidor, socklar och detaljer är också försedda med fanerad ek. Bänkskivan är i vit högtryckslaminat med en kantlist av massiv ek.

Ballad

Ett modernt kök med raka linjer. Det infrästa greppet i luckan förstärker det nordiska symmetriska formspråket och ett minimalistiskt kök skapas. Notera speciellt den funktionella lösningen med stora hörnlådor.

Ekeby

En målad MDF lucka med rundad kant. Genom att bygga in köket mellan stödsidor, skapars ett intressant kök av denna släta vita lucka. Valen av beslag och placering av öppna hyllplan förstärker känslan av en spännande avskalad miljö med nordisk värme.

Vendel

En slät målad utanpåliggande lucka i MDF. Luckan är hela 22 mm tjock och ger därför ett extra kraftfullt intryck. Den rundade kanten adderar en elegans till köket.

Husby

Ett klassiskt kök med spegelucka. Infälld LED-belysning under bänkskåp och frihängande öppna hyllor som ger en känsla av rymd och lustighet. Köksö med plats för både matlagning och umgänge öppnar upp köket till intilliggande rum. Lucka med massiv träram och fanerad spegel. Finns i ask, björk och ek. Ask kan fås täcklaserad i valfri NCS-kulör.