Köksbilder 2018-09-27T08:17:28+00:00

Låt dig inspireras!

Vi på Hagaköket vill tillverka kök som passar olika tycke och smak. Vårt utbud är därför stort av både struktur, profil, färg och material bland våra köksluckor. Även storlekar, höjd och bredd på stommar är till för att passa alla möjliga storlekar på rum. Tillvalen är också väldigt stort för att passa alla tänkbara lösningar och behov. Här hittar du närmaste återförsäljare! Butiker >

Lantkök Bris

Vi på Hagaköket har en lång och gedigen historia av hantverkskunnande sedan 1924. I nästan 95 års tid har vi tillverkat köksskåp och förvaring av högsta kvalitet. Vår historia har gett oss en ovärderlig kunskap som vi nu omsatt i ett nyframtaget, men gammalt sortiment som vi kallar Haga Lantkök. Med gammeldags charm och innanförliggande luckor, som placeras i liv med framkanten och lämnar stommen fullt synlig, precis som på gamla platsbyggda kök.

Line

Line är en ny serie i Hagaköket Standard med släta, greppfria luckor. Med en grepplist i aluminium som är infräst i stommen får man en modern känsla i köket. Kombineras gärna med pop-outgångjärn på vägg/högskåp.

Lagbo Sahara

Lucka Lagbo Makalo Oak K4350 liggande struktur (special) i kombination med väggskåp Åby vit struktur. Trendiga läderhandtag på väggskåpen

Ärligbo

Ett täcklaserat kök i vitt ger härlig ljus och rymd, samtidigt som känslan av trä finns kvar. Den infällda LED-belysningen ger ett behagligt ljus som du med dimmern kan variera i det oändliga. Allt från rejäl arbetsbelysning till mysljus för de romantiska middagarna. Med en vertikalfläkt får du gott om utrymme runt hällen och ett luftigare intryck av köket i sin helhet. Bänkskiva i granit och vitvaror i rostfritt.

Östa

Östa är ett vackert kök som aldrig går ur tiden. Det har en klassisk ramlucka i MDF med inner- och ytterprofil och en slät spegel som är vitmålad. Fullutdragslådorna är i vit plåt med skålhandtag och luckorna är försedda med knoppar i kromutförande. Bänkskivorna är i kalksten med underlimmad diskbänk och vitvarorna och köksfläkten är i rostfritt.

Cymbal

Cymbal är ett modernt och hållbart kök för dig som uppskattar raka linjer. Det finns i många högtryckslaminat med fräst grepplist och kantlist i massiv ek. Väggskåpen är försedda med fanerad ekhylla med infräst ledbelysning och dold kabeldragning. Täcksidor, socklar och detaljer är också försedda med fanerad ek. Bänkskivan är i vit högtryckslaminat med en kantlist av massiv ek.

Gräsbo

Gräsbo är ett stort kök för det stora huset eller lägenheten. Luckorna har ram i MDF och spegeln är försedd med fris som är målad vaniljgul. Väggskåpen har spröjs och invändig belysning. Mikron är inbyggd och diskmaskinen integrerad i högskåp bredvid hörnskafferiet. Bänkskivorna är i granit och diskbänken är heltäckande i rostfritt.

Sundborn Malva

Med ovala knoppar, gångjärn, skålhandtag och integrerade spotlights i mässing. Bänkskiva och stänkpanel av granit. Låda Intivo med sarg och botten av Ekmelamin
finns som tillval i Sundborn

Sunborn Konvalj

Sunborn Konvalj är ett lantligt kök som även passar utmärkt i skärgården. Det har en innanföreliggande ramlucka med designplugg i MDF och spegel försedd med fris som är målad i lindblomsgrönt. Ljusrampen och socklarna är vitmålade liksom det öppna avslutningsskåpet. Bänkskivorna är i massiv ek och diskbänken har två stora hoar. Diskmaskinen är halvintegrerad och försedd med snickerilucka.

Sundborn Lilja

Sundborn Lilja är ett kök som passar såväl på landet som i herrgårdsmiljö. Det har en innanförliggande ramlucka i MDF och en lindblomsgrön pärlspontsspegel. Gångjärnen är i krom och öppningsbara till 180 grader och lådorna är i massiv ek med sinkade hörn. Skålhandtagen på lådorna och hasparna på luckorna är i antikt utförande. Bänkskivan är på köksö i massiv stavlimmad valnöt och övriga bänkar är i Carraramarmor med en klassisk porslinsho.

Åby Ask

Ljust, glatt och tidlöst. Luckan är av MFC-typ vilket innebär att det är en tålig träimitation med en svag naturtrogen strukturerad yta.

Västerbo

Luckan är av slät MDF som kan beställas i valfri NCS-kulör.

Tiby

Ett stilrent och funktionellt kök. Utanpåliggande lucka med spegel döljer gångjärnen och större delan av skåpstommen. Målad MDF som kan beställas i valfri NCS-kulör.

Vreta

Täcklaserat svart kök med förvaring i fullt utdragbara lådor som lämnar väggarna fria för luftighet och känsla av rymd. Rostfria handtag  samt bänkskiva i marmor och inbyggnadshäll.

Vendel

Överfalsad målad MDF-lucka för retrodesign. Handtag Tickaregel från Beslag Design.

Husby

Ett klassiskt kök med spegelucka. Infälld LED-belysning under bänkskåp och frihängande öppna hyllor som ger en känsla av rymd och lustighet. Köksö med plats för både matlagning och umgänge öppnar upp köket till intilliggande rum. Lucka med massiv träram och fanerad spegel. Finns i ask, björk och ek. Ask kan fås täcklaserad i valfri NCS-kulör.