Fläktar 2017-04-13T10:20:29+00:00

Köksfläktar

Hagakökets köksfläktar kommer från Tovenco, Fjäråskupan, Bosch och Siemens. Läs mer om deras olika design och funktioner nedan.

tovenco_flakt

Tovenco har både kvalitet och design i fokus. Vilken effekt, ljudnivå, känsla och funktionalitet vill du ha? Tovenco har Sveriges bredaste sortiment av köksfläktar – här hittar du garanterat en köksfläkt som passar dig och ditt kök.

tovenco_logo

fjaraskapan-bild

Sedan 1989 har Fjäråskupans köksfläktar sett allt från kulinariska mästerverk till vardagsmat och husmanskost i kök runtom i Sverige. Ingen Fjäråskupa är en annan köksfläkt lik. Varje detalj i processen från skrivbordet till färdig produkt strävar efter perfektion i både utförande och funktionalitet.

fjaraskapan-logo

Bosch-flakt

Bosch hushållsapparater står för hög prestanda, maximal användarvänlighet och längsta hållbarhet. Vår höga kvalitet både syns och märks. Med Bosch får du en köksfläkt som pryder ditt kök och som kommer att finnas med dig länge.

Bosch-logo

siemens_flakt

Siemens har köksfläktar för alla kök. Det breda utbudet skapar nya spännande möjligheter som gör stor skillnad. Eller vad sägs om innovativa fläktar som kan döljas i bänken, klassiska väggmonterade fläktkåpor och osynliga fläktmoduler? Här hittar du den perfekta fläkten.

siemens_logo