Diskbänkar 2017-04-13T10:20:29+00:00

Diskbänkar, hoar och stänkskydd

intra_bild

Alla våra diskbänkar tillverkas i Sverige av personal med lång erfarenhet och stor kunskap om produkterna. Vår produktion och produktutveckling har vi i våra egna lokaler i Mölntorp 1,5 mil utanför Västerås. En sak som vi lärt oss av erfarenhet är att det inte bara är ytan på diskbänken som är viktig. Undersidan är minst lika viktig. Därför använder vi kraftiga ramar och plattor av MDF undertill för att göra bänken stabil. Vi limmar även en extra förstärkning under blandaren för att stötta upp de nya stora, höga och tunga armaturerna. Allt det här ingår när du köper en diskbänk från Intra. Kvalitet, design och svenskt hantverk.

intra_logo

stala_diskbank

En diskbänk i rostfritt stål tål vattenstänk och är därför ett bra val runt både kranar och spis. Våra måttillverkade rostfria diskbänkar ger dig ett obegränsat antal valmöjligheter.

stala3

franke_diskbank

Franke Kitchen Systems är världens ledande leverantör av intelligenta system för hushållskök. Med innovativa och högkvalitativa produkter har Franke något som passar alla. Vi tillverkar diskbänkar för alla typer av kök, från minsta utslagsvask till den heltäckande måttanpassade bänken.

franke_logo

decosteel_diskbank

Med modern design, senaste teknik och småländsk klurighet förser vi svenska kök med rostfria diskbänkar, insatsbänkar och lådor av allra högsta kvalitet.

Välkommen till Decosteel – det kundanpassade företaget.

decosteel3