Arkitekt & anpassningskök 2017-04-13T10:20:28+00:00

Vill du bygga köket själv?

Att själv planera och bygga ditt eget kök är kanske en dröm som du vill förverkliga. Men det handlar inte bara om att bestämma sig för vilken köksstil man gillar och vilka behov man har. Ett lyckat kök kräver planering och eftertanke. Måtten måste bli rätt och monteringen ska gå smärtfritt. Dessutom finns det en del branschregler som du måste följa.

Besöker du någon av våra butiker får du hjälp med att mäta upp ditt kök och kan få råd och tips kring planering, färgsättning, vitvaror och tillbehör. Vi rekommenderar att du bollar dina idéer med en av våra köksexpert eftersom vi är måna om att du ska få största glädje av ditt Hagakök när det står färdigt i ditt hem.

Köket – vårt viktigaste rum

Här lagas maten och här umgås vi till vardag och till fest. Vi på Hagaköket vet vad som krävs för att göra ditt kök trivsamt och funktionellt. Eftersom ingen köksdröm är den andra lik erbjuder vi ett mycket brett sortiment av material, färger och funktioner.

Börja med att gå igenom dina behov och önskemål. Låt dig inspireras av våra köksserier och hitta din stil. Besök sedan en av våra återförsäljare för att få hjälp med ditt nya kök.

snabba_par